Borrelhappen

Verse hapjes zijn een feest om te maken en een feest om te eten. Rits & Kook verzorgt graag uw borrel en borrelhappen. De varieteit aan hapjes is groot. Om de selectie wat makkelijker te maken, heb ik de volgende hapjes voor u geselecteerd:

Warm
- Gesmolten mozzarella in Parmaham met oregano
- Tonijnspiesjes met citroenmayonaise
- Lamsspiesjes met kruidendip
- Mini quiches(kan vegetarisch)
- Abrikoosjes met geitenkaas en spek
- Dadels met roomkaas
- Kalfsgehaktballetjes met tomatensalsa
- Glaasje met courgettesoep
- Gegrilde gamba's met kruidendip
- 'Arancini' (in olie gebakken risottoballetjes) met tomatendip
- Bladerdeegsaucijzen
- Van Dobben bitterballen met Zaanse mosterd
- Gefrituurde reuzengarnalen met chilisaus

Koud
- Ronde broodtoastjes met gehakte biefstuk en truffelmayonaise
- Bruschetta's met gebakken paddenstoelen
- Cupjes met Hollandse garnalen, dille en appel
- Prikkers met meloen en Serranoham
- Blini's met zure room en gerookte zalm
- Mini sandwiches met gerookte kip, beenham en oude kaas
- Tomaatjes gevuld met salade van King Crab
- Ronde broodtoastjes met ganzenlevermousse en rode chutney
- Oesters geserveerd met citroen en Tabasco (per dozijn)
- Cazpacho in een glaasje
- Tricolore van tomaat, gemarineerde mozarella en basilicum