Menukaart


Voorgerechten

- Verse ravioli met een vulling van funghi porcini (eekhoorntjesbrood) en truffelroomsaus
- Handgesneden tartaar van runderlende met truffelmayonaise en sla
- Gebakken ganzenlever met calvadosappeltjes
- Krokant gebakken kalfszwezerik met wilde spinazie en kalfsjus
- Marbré van eend met wilde cranberrysaus, veldsla en toast
- Schotse zalm, lauwwarm gerookt met landcress en koriandervinaigrette
- Gegrilde coquilles op sla en een olijfolievinaigrette
- Gepocheerde zeeduivelmedaillons op zeekraal met een beurre blanc saus
- Halve kreeft op sla met handgemaakte citroenmayonaise
- Sashimi tonijn in een kruidenkorst op een salade van rucola en zeekraal
- Bisque van kreeft en garnaaltjes met crème fraîche en stokbrood
- Pompoensoep met koriander en gedroogde serranoham
- Dubbel getrokken runderconsommé met paddenstoeltjes en tuinkruiden

* De pompoensoep, bisque en consommé kunnen ook als extra gerecht tussen het voor- en hoofdgerecht


Hoofdgerechten

- Runderbavette met paddenstoelenrisotto, haricoverts en trostomaatjes
- Kalfshaas met een morilleroomsaus, puree, gekarameliseerde witlof en geroosterde pompoen
- Entrecôte met bearnaisesaus, krieltjes en sugar snaps
- Kabeljauwhaas met knolselderijpuree en spinazie
- Zeebaarsfilet met tuinkruidenrisotto, peultjes en bospeen
- Gevulde kwartel met kruidige notenrijst en gegrilde courgette
- Eendenborstfilet met zachte pruimedanten, sinaasappel-/portsaus, pommes fondant en schorseneren
- Tamme duif met portjus, pommes duchesse en peulvruchten
- Parelhoen met een romige cantharellensaus, puree, cranberrycompote en zuurkool
- Lamsracks met peulvruchtenrisotto en geroosterde tomaatjes


Kaas

Gorgonzola, oude Hollandse, Brie de Meaux en zachte geitenkaas, walnoten, druiven, gedroogde vijgen, dadels en kletzenbrood


Nagerechten

- Tarte tatin van peer met vanille-ijs
- Pavlova met vanilleroom, frambozencoulis en bosvruchten
- Moulleux chocolat met een warm peertje en sabayon
- Citroenbavarois met citrusfruitsalade
- Sinaasappel crème brûlée
- Crêpes Suzette met vanille-ijs
- Panna cotta met amarene kersen in steranijssiroop
- Semifreddo van hazelnoot met vers fruit
- Parfait van witte chocolade met bosvruchtencoulis en een verse amandel Florentine
- Citroen tartelette met zacht meringueschuim


Prijs op aanvraag

Ik vraag u om per gang voor uw hele gezelschap hetzelfde gerecht te kiezen.